auto-hurenCosta Rica leent zich er ook prima voor om zelf met de auto op pad te gaan, dus een auto huren op Costa Rica kan soms een goedkopere oplossingen zijn dan met een gezamenlijke rondreis mee te gaan, en het belangrijkste voordeel om er zelf op uit te gaan is natuurlijk de vrijheid die u heeft, als u een dagje langer ergens wilt blijven of iets zo snel mogelijk wilt verlaten dan is dat met eigen vervoer natuurlijk te doen, terwijl u met een georganiseerde rondreis vast zit aan het schema van de touroperator op Costa Rica.

Een auto huren op Costa Rica zelf is niet perse aan te raden, dit omdat er genoeg handelaars tussen zitten die u troep aansmeert maar vooral het belangrijkste de verzekering is niet altijd in orde. Als u een auto huurt vooraf bij een van onderstaande autoverhuurbedrijven heeft u 2 zekerheden, er staat namelijk een auto op u te wachten als u vooraf een auto reserveert en de verzekeringen zijn ook in orde. Hierdoor heeft u daar geen omkijken naar en kunt u onbezorgd lekker op rondreis gaan door het prachtige land Costa Rica. Houdt er wel rekening mee dat als u met de auto de jungle ingaat dat lang niet alle wegen goed begaanbaar zijn, dus het is aan te raden om vooraf goed na te gaan welke route u wilt gaan pakken, en niet blind gaan vertrouwen op een navigatiesysteem.

Cheapcars

Naast Cheaptickets heb je tegenwoordig ook een prijsvechter op het gebied van auto’s huren in de vorm van Cheapcars. Bij Cheapcars kunt u makkelijk, goedkoop en ook niet onbelangrijk meteen compleet een auto vooraf huren op de locatie die u graag wilt. U komt via Cheapcars achteraf niet voor verrassingen te staan, aangezien alle kosten en verzekeringen vooraf al geregeld zijn, het enige waar u dan nog mee te maken krijgt is met de brandstofkosten.

Via Cheapcars kunt u bij vele autoverhuurbedrijven op Costa Rica terecht en met een ruim aanbod aan verschillende auto’s is de kans groot dat de auto van uw keuze beschikbaar is. Ons advies is wel om ruim van tevoren uw auto te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen.

Hertz

Costa Rica
Logo