Bent u op zoek naar enkel vliegtickets naar dit prachtige land? Dan bent u hier op de juiste plaats om snel en goedkoop vliegtickets Costa Rica te vinden, wij hebben namelijk voor u de vliegmaatschappijen op een rijtje gezet waarmee u het goedkoopst/best naar Costa Rica kunt vliegen. U kunt via ons vele soorten tickets vanaf verschillende vliegvelden vinden, en zowel enkeltjes als retourvluchten. Of u nu wilt vliegen vanaf Brussel, of toch via een omweg vanuit Duitsland omdat dit vaak goedkoper is? Dit kan allemaal via een van onze partners.

Voordelen vliegtickets Costa Rica boeken

Voor sommigen is het misschien handiger om losse tickets te boeken omdat ze voor hun werk op reis gaan, of gezellig op bezoek bij familie en/of vrienden die in Costa Rica wonen. Dan heb je natuurlijk geen zin om een georganiseerde rondreis te boeken, of hotels etc. wat bij de prijs inzit. Want een los vliegticket naar Costa Rica kan heel goedkoop zijn, zeker als u ruim van tevoren al weet wanneer u gaat vliegen. Als u een aantal maanden van tevoren namelijk al een vliegticket reserveerd dan kan dit soms 100’en euro’s schelen!!

Zelf vakantie samenstellen

Als u op vakantie gaat naar Costa Rica en u wilt lekker op uw eigen manier dit prachtige land verkennen, dan kan een los vliegticket ook zeker een uitkomst zijn. U bent namelijk voordelig op de plek van bestemming en van daaruit kunt u een auto huren, of de rugzak oppakken om lekker rond te gaan trekken te voet, liftend of met het openbaar vervoer in Costa Rica. Wij geven wel als advies aan de avonturiers onder ons, om in ieder geval de basis Spaans cursus te volgen, want in de grote steden op Costa Rica komt u nog wel een eindje met Engels, maar als u de binnenlanden van Costa Rica intrekt dan is het toch wel bijzonder handig om de lokale taal te spreken als u iets geregeld wilt krijgen.

Costa Rica
Logo