bezienswaardigheden-costaricaHet leuke van op vakantie gaan naar Costa Rica is dat er in dit land veel te doen is in vaak te weinig tijd. Daarom hebben we voor u de meest bijzondere bezienswaardigheden van dit prachtige land op een rijtje gezet zodat u vooraf alvast een beetje kunt bekijken of het wat voor u is. De bezienswaardigheden staan in willekeurige volgorde vermeld, bent u zelf al in Costa Rica geweest en heeft u op of aanmerkingen? Laat het ons dan weten dan passen we het waar nodig aan, of vullen het natuurlijk aan!

Het Park van Arenal – Een van de meest bijzondere plekken om naartoe te gaan is het reservaat wat ligt bij de nog steeds actieve vulkaan Arenal. Het is een bijzondere plek omdat deze vulkaan nog actief is en u de activiteiten ook duidelijk kunt zien en horen! Het is aan te raden om goed de informatie over deze plek van tevoren te bekijken, maar het is een echte aanrader om een keer te gaan bekijken als u op vakantie gaat naar Costa Rica. Naast deze vulkaan vind u in dit park ook een prachtige omgeving en natuur terug waar u heerlijk kunt wandelen.

De watervallen van La Paz – Een bijzonder en mooi bezoekje brengen naar de watervallen van La Paz is ook zeker aan te raden, naast deze spectaculaire watervallen vind u hier namelijk ook een prachtige natuur terug met bijzondere dieren. Verder kunt u hier heerlijk genieten van mooie luxe huisjes om te overnachten, u kunt een stukje geschiedenis van het land Costa Rica terugvinden en er zit een bijzonder vlinder observatiecentrum bij wat leuk is om te bekijken.

 

Costa Rica
Logo